Sunday, June 5, 2011

Semnatura electronica pentru raportarile CNAS

Conform Ordinului 974/2010 al CNAS depunerea documentelor jutificative privind raportarea activitatilor realizate in vederea decontarii, formularele de raportare si fisierele de date se face online, folosind certificatul digital calificat de semnatura electronica.
Important:Dupa achizitia unui certificat digital calificat, pentru a-l putea folosi in SIUI va trebui sa efectuati procedura de inregistrare a acestuia. Procedura este publicata pe portalul intern al furnizorilor de servicii medico-farmaceutice iar pasii sunt urmatorii:
1. Va prezentati la CJAS-ul cu care aveti incheiat contract avand la dumneavoastra dispozitivul continand certificatul digital calificat si emailul tiparit prin care sunteti instiintati de emiterea certificatului (mailul contine serial number-ul certificatului)
2. Reprezentantul de la CJAS va inregistreaza certificatul in SIUI
3. Va inregistrati apoi certificatul in aplicatia personala si verificati conexiunea cu SIUI. Procedura pentru acest pas ati primit-o deja si aveti acces prin portal la ultimele modificari, pe care va rugam sa le consultati periodic.

comments

0 Responses to "Semnatura electronica pentru raportarile CNAS"

Post a Comment